Resultaten voor Visgraat vloeren

Visgraat Vloeren Valk Parket dé visgraat specialist van Utrecht!
Visgraat Vloeren zijn er in vele soorten en maten. Door ons grote assortiment aan visgraat vloeren zit er altijd een houten vloer bij naar uw wensen. Wij garanderen u een volledige garantie van twee jaar op de materialen en een juiste prijs en kwaliteitsverhouding voor uw vloeren.
Betaalbare visgraat vloer kopen? ParketDirect.
Prachtige houten visgraat vloeren. m 2 5% géén 5% zaagverlies? Alle prijzen hieronder zijn aangepast aan de hand van de ingevoerde vloeroppervlakte. Sorteer op: Naam. Prijs per vierkante meter. LeBois eiken Visgraat click parket, geborsteld wit gelakt. Per pak van 0.7 m2.
Visgraatvloer kopen Martijn de Wit Vloeren.
Eiken houten vloeren. Eiken houten vloeren. Eiken houten vloeren. Eiken houten vloeren. Martijn de Wit Vloeren. Visgraatvloer op ambachtelijke wijze gelegd is onze specialiteit. Bekijk hier onze visgraat parket vloeren! Een visgraatvloer is een legmethode waarbij de houten delen in een visgraatpatroon worden gelegd.
Visgraat vloer alle voor en nadelen op een rij.
Na lang speuren kwam ik terecht bij Martijn de Wit Vloeren waar ik mijn droomvloer kocht. Toch wel spannend hoor, zon nieuwe vloer. We hadden met onze vorige geen goede ervaring; deze werd namelijk in een compleet andere tint geleverd ook mooi, maar niet wat we hadden besteld. Dat er in dit nieuwe huis een visgraat vloer ging komen zowel in de woonkamer als in de hal, was zeker.
Visgraat Parket Vloeren Eiken Houten Duoplank Patroon Vloer.
Of onze favoriet en de meest verkochte parketvloer van het moment, de donker gerookte eiken toplaag met een witte olie zorgt voor een prachtige visgraat vloer met een moderne grijze kleur. Kortom, alles is mogelijk met de visgraat multiplank parket vloeren.
Visgraatvloeren.nl Den Haag, Hilversum, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht vloeren plaatsen wij in heel Nederland.
Door onze jarenlange ervaring in het leveren en leggen van visgraat parket kunnen wij U een hoogwaardig product garanderen en een garantietermijn van 10 jaar geven op al onze vloeren en het legwerk. Vanwege onze scherpe inkoop kunnen wij de beschreven vloeren zo voordelig aan U leveren.
De Visgraat Specialist De mooiste visgraat vloeren voor de scherpste prijs.
Vakmanschap en kwaliteit in visgraat vloeren. Visgraat vloeren en andere houten patroonvloeren leggen is gespecialiseerd werk. De Visgraat Specialist heeft ruim 30 jaar ervaring hierin. Zoals de naam al doet vermoeden zijn wij voornamelijk gespecialiseerd in het leggen van een prachtige authentieke visgraat vloer.
Visgraat Vloer Uipkes Houten Vloeren.
De nieuwe grote afmeting visgraat is een klassieke vloer met een moderne twist. We leveren visgraat vloeren in elke gewenste afmeting en houtsoort. Kies voor een visgraat vloer van eiken, een massieve visgraat vloer, visgraat parket of een extra brede visgraat vloer.

Contacteer ons