Resultaten voor Eiken visgraat vloer

Visgraatvloer kopen Martijn de Wit Vloeren.
Eiken houten vloeren. Eiken houten vloeren. Martijn de Wit Vloeren. Visgraatvloer op ambachtelijke wijze gelegd is onze specialiteit. Bekijk hier onze visgraat parket vloeren! Een visgraatvloer is een legmethode waarbij de houten delen in een visgraatpatroon worden gelegd. De houtsoort, afwerking, behandeling, lengte en breedte hebben invloed op de uitstraling van een visgraatvloer. Martijn de Wit Vloeren is gespecialiseerd in de verkoop en het leggen van houten visgraatvloeren met iedere gewenste uitstraling. Op onderstaande fotos kunt u zien welke sfeer en karakter een visgraatvloer aan een ruimte geeft. Verschillende typen visgraatvloeren. Wilt u een strakke vloer of juist een verouderde uitstraling?
Visgraat Parket Vloer Eiken Visgraat Vloeren Visgraat Parket Vloeren.
Bax Houthandel Brochures. Visgraat Parket Vloer Eiken Visgraat Vloeren Visgraat Parket Vloeren Visgraat Parket Vloer. Diversen patronen voor het leggen van uw houten parketvloeren zijn mogelijk. Ook het leggen van een visgraat patroon is mogelijk voor uw houten parket vloer.
Aanbod eiken houten vloeren: visgraatvloer; kasteelvloeren en meer. Woonboerderij Maja.
Eiken houten vloer rustiek naturel Bekijk details. Visgraat eiken rustiek Bekijk details. Visgraat eiken diep gerookt Bekijk details. Eiken visgraat Authentic bordeaux Bekijk details. Visgraat gerookt eiken wit Bekijk details. Visgraat bruin Antique Bekijk details. Visgraat wit fijnbezaagd Bekijk details.
Visgraat Parket verouderd eiken visgraat parket.
maar niet beschikken over jarenlange ervaring van een parketeur, hebben wij een visgraat vloer met veer en groef. Deze massieve eiken visgraat is 10 mm dik. In plaats van een multiplank" visgraat heeft u nu een volledig massief eiken visgraat!
Visgraat Vloer Uipkes Houten Vloeren.
De nieuwe grote afmeting visgraat is een klassieke vloer met een moderne twist. We leveren visgraat vloeren in elke gewenste afmeting en houtsoort. Kies voor een visgraat vloer van eiken, een massieve visgraat vloer, visgraat parket of een extra brede visgraat vloer.
Producten Tarieven: Visgraatvloeren.nl.
Eiken planchette vloer rustiek 10x50x250mm in diverse motieven. Verlijmd en vernageld geplaatst op 12mm spaanplaat ondervloer. Afwerking met olie. NU 9900, per m incl. Eiken visgraat planchette rustiek. 9400, per m incl. 10x50x250mm verlijmd gelegd en geolied. Eiken visgraat multiplank rustiek.
PRIJZEN EIKEN VISGRAAT PARKET.
Een mooi eiken visgraat tegen een scherpe prijs? Wat dacht u van een massief eiken Rustiek A visgraat vloer voor 4495/m2, of een Hongaarse punt voor 4495/m2? Om het compleet te maken leveren wij ook de ondervloer, hardwaxolie in gewenste kleur en lijm.
Betaalbare visgraat vloer kopen? ParketDirect.
Wij hebben bij ParketDirect.nl verschillende afwerkingen in het visgraat assortiment. Alle planken zijn 15cm breed, 59 cm lang en 15mm dik, met een toplaag van 4mm echt eiken. De afwerking van de plank bepaalt de look van uw visgraat vloer.

Contacteer ons